Enorme aboma gevangen op Leiding 17

Enorme Boa gevangen op leiding 17Een aboma (anaconda) van ongeveer 4.70 m is gisteren door een graafmachineoperator tijdens werkzaamheden gevangen op een achterperceel te Leiding 17 in het district Wanica. De operator was bezig bij de familie Atibal met graafwerkzaamheden toen hij het beest ontdekte. ‘De wurgslang werd naar voren gebracht op het erf’, zegt Priya Beharie aan Dagblad Suriname. Alle aanwezigen maakten live mee hoe de aboma, die een kaaiman van bijkans 2 meter had geslikt, zijn prooi weer uitspuugde. De familie stelde ook videobeelden ter beschikking, waarop dit allemaal te zien is. De eigenaar van het perceel is een Nederlander, die het jammer vond om de wurgslang te doden. De mensen waren van plan contact te maken met Paramaribo Zoo om het beest daar te bezorgen.

error: Kopiëren mag niet!