Schoolbuschauffeur op slag dood na fatale aanrijding met truck

De chauffeur van een schoolbus, een zekere B. heeft hedenmorgen het leven gelaten tijdens een aanrijding met een vrachtwagen aan de Oost-West-Verbinding te Stolkertsijver. De gewestelijk politie commandant van Commewijne, Kenneth Emanuels zegt dat 13 kinderen gewond zijn, van wie vier per ontboden ambulance en drie per Hi-Jet zijn vervoerd naar het Academisch Ziekenhuis. De truck met oplegger was leeg. Volgens informatie van omstanders blijkt dat de vrachtwagen op weg was naar Moengo voor werkzaamheden. De aanrijding vond plaats in een bocht. De schoolbus kwam vanuit de tegenovergestelde rijrichting van de truck. Als gevolg van de aanrijding was de chauffeur van de schoolbus opslag dood. Volgens Emanuels zijn de kinderen van een lagere school. Hun leeftijd is tussen 7 en 15 jaar. De materiële schade is groot. De verkeersbarometer is hiermee gestegen naar 25.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!