Luchtvaartmaatschappijen lanceren speciale vliegtarieven

Trinidad – Caribbean Airlines heeft haar ‘Spring into Vacation’ campagne gelanceerd en Winair is speciale vliegtickets naar Dominica for ‘Jazz ‘ n Creole 2014’ aan het aanbieden. Passagiers die met Caribbean Airlines reizen van 9 mei tot en 15 juni, kunnen profiteren van 10 % korting op één van hun favoriete bestemmingen. Passagiers die vaker vliegen met Caribbean Miles en 7th Heaven en die hun vluchten naar Fort Lauderdale tussen Trinidad en Jamaica boeken, zullen beloond worden met een dubbele ‘mijl’. Verder kunnen de passagiers genieten van 30 % minder mijlen van Trinidad of Kingston naar Toronto, Fort Lauderdale en Londen tussen 9 mei en 8 juni.
” Of het nu voor een vakantie, uitje of welverdiende rust is, reizen buiten de traditionele zomerperiode heeft zijn voordelen. Sommige klanten geven de voorkeur aan een koelere weer of geven aan dat het de meest geschikte tijd is om zichzelf te verwennen. Met dit in gedachte, bieden wij een eindeloos vakantie dat de rompslomp van reizen neemt “, zegt Alicia Cabrera, senior marketing manager van Caribbean Airlines.
Ondertussen kunnen de muziekliefhebbers vanaf Sint-Maarten, Guadeloupe en de rest van het Caribische gebied binnen het Winair-netwerk profiteren van speciale vliegtickets voor Dominica’s Jazz ‘ n Creole 2014. Winair vliegt naar Dominica op vier dagen in de week: dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag.

error: Kopiëren mag niet!