Leiding 10A: eindelijk water voor het project

Leiding 10A eindelijk beschikking over waterHet is na maanden wachten eindelijk zover. Het nieuwe project Leiding 10A is eindelijk aangesloten op het waternet. Echter, wie denkt dat er nu een einde aan het drama is gekomen, vergist zich. Een bewoner meldde dat er nog steeds voor water aan huis moet worden gezorgd en dat de kosten daarvoor SRD 1.600 bedragen. “Als we water in huis willen, moet daar weer een andere aansluiting voor komen en die kosten bedragen SRD 1.600.” Veel bewoners konden door het lange wachten op water en energie niet meteen hun nieuwe woning betrekken en waren genoodzaakt voor zowel hun oude als de nieuwe woning te betalen. Deze extra kosten voor een aansluiting op het waterleidingnet komen daar boven op.

Christio Wijnhard

error: Kopiëren mag niet!