Stiefvader heeft intieme relatie met 15-jarige

Een man die eerder een liefdesrelatie had met de moeder van een 15-jarige heeft thans een intieme relatie met haar 15-jarige dochter. Uit welingelichte bron verneemt Dagblad Suriname dat het slachtoffer ruim drie weken haar intrek bij haar stiefvader tevens vriend heeft genomen. De moeder van het meisje heeft een aangifte ter zake vermissing gedaan. Maandag begaf de moeder zich naar het woonadres van haar ex-partner. Daar vernam zij van een buurtbewoner dat hij het meisje had zien springen uit een venster bij het zien van haar moeder. De buurtbewoner hield het meisje toen vast en droeg haar vervolgens over aan de politie van Leiding.
De politie van dat ressort heeft deze zaak doorverwezen naar de politie van Livorno. Uit verklaring van de moeder blijkt dat zij de relatie met de man heeft beëindigd nadat zij door had dat de stiefvader een oogje op haar minderjarige dochter had. Het is zover gekomen dat het slachtoffer zonder toestemming haar intrek heeft genomen bij de verdachte. Inspecteur Stanley Changoer van Livorno geeft desgevraagd aan de krant mee dat de politie deze zaak verwezen heeft naar de afdeling Jeugdzaken. De stiefvader heeft zich schuldig gemaakt aan onttrekking van een minderjarige aan het ouderlijk gezag en het hebben van vleselijke gemeenschap met een minderjarige.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!