Notoire recidivist ontkent drugs te hebben verkocht

De notoire recidivist, Robbie V., vertelde gisteren aan kantonrechter Albert Ramnewash dat hij geen drugsverkoper is en dat de politieagenten hem onterecht hebben aangehouden. Volgens de verdachte had hij op 3 maart 2014 een sigarettenpak met daarin een hoeveelheid drugs, zogenaamde pitjes, gevonden toen hij bezig was autobanden voor iemand aan de Krabbesteeg te verwisselen. Hij besloot om zijn vondst nader te inspecteren. Toen hij het verderfelijk spul op een stuk papier uitspreidde, werd hij onaangenaam door de politie verrast. De wetsdienaren namen aan dat hij bezig was met de verkoop van drugs.
Volgens de verbalisanten werd de verdachte tijdens een surveillance aan de Krabbesteeg gesignaleerd met het verderfelijk spul. Robbie is als drugsverkoper bekend op de locatie. Eén van zijn zogenaamde klanten gaf zelfs aan dat hij speciaal uit Commewijne naar de Krabbesteeg komt om dagelijks twee ‘pitjes’ te kopen. De verdachte zou volgens de politie niet eens opgemerkt hebben dat hij werd geobserveerd. Ook zou het niet waar zijn dat hij bezig was autobanden te verwisselen. Robbie is vanaf 1986 herhaaldelijk veroordeeld voor soortgelijke strafbare feiten en eenmaal zelfs voor poging tot moord. Op 8 juli wordt de zogenaamde klant als getuige gehoord.
FR

error: Kopiëren mag niet!