N.V. Thuk nu ook in Nickerie

1NPer zaterdag heeft het beveiligingsbedrijf, N.V. Thuk, haar filiaal geopend in Nickerie. Het beveiligingsbedrijf was enige tijd terug reeds gevestigd in Nickerie en het is weer terug naar het district om haar diensten te verlenen.
Volgens de HRM manager, Maisah Burleson, bezit dit bedrijf, dat gespecialiseerd is in het waarbogen van de veiligheid van bedrijven en het have en goed van gezinnen, nu ruim 200 manschappen. Het bedrijf zal onder andere elektronische beveiliging aanbieden aan bedrijven en particulieren. Deze worden dan aangesloten op het meldkamer in Paramaribo. En als er meldingen binnenkomen, rukt het plaatselijk team uit. Er wordt eerst nagetrokken of de veiligheid inderdaad is verstoord. In dit geval is het team reeds voor de politie op de lokatie.
Volgens Burleson biedt dit bedrijf voor elke gelegenheid beveiliging. Daarnaast doet het bedrijf ook aan waardetransport. Zij mobiliseert de Nickeriaanse gemeenschap om gebruik te maken van de diensten van N.V. Thuk omdat dit bedrijf het enige is dat internationaal gecertificeerd is in Suriname. Verder geeft zij aan dat het bedrijf ook in Nickerie bekend zal staan met de slogan ‘partners in prevention’.

error: Kopiëren mag niet!