Benadeelde herkent gestolen bromfiets in het verkeer

Afgelopen week deed een man aangifte ter zake diefstal van een bromfiets in het ressort Leiding. Enkele dagen daarna herkende de benadeelde zijn bromfiets positief op de Kwattaweg. De bromfiets werd bereden door een man en had een andere kleur. Ondanks het feit dat de verdachte de brommer opnieuw had gespoten, herkende de benadeelde zijn vervoermiddel. De politie van Kwatta werd door hem in kennis gesteld. De wetsdienaren zetten een achtervolging in, waarbij de man op de brommer zijn snelheid opvoerde en wegreed. Op een bepaald moment gelukte het de sterke arm om de bromfietser tot stoppen te brengen. Hij werd toen aangehouden en overgebracht naar het bureau. De politie heeft in deze zaak na afstemming met het Openbaar Ministerie de buit teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar en de bromfietsdief hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!