Hoofdbrandmeester tevens broer dc ingesloten

De politie heeft een hoofdbrandmeester tevens een broer van een districtscommissaris ingesloten. Van een betrouwbare bron verneemt Dagblad Suriname dat de verdachte op een huwelijksfeest alcohol had genuttigd. Toen hij nadien met zijn wederhelft thuis arriveerde, raakte het echtpaar verwikkeld in een woordenwisseling. De ambtenaar zou zijn partner tegen de muur hebben gestoten. De vrouw vluchtte op gegeven moment uit de woning en hoorde een schot afgaan. De vrouw dacht dat haar echtgenoot zich van kant had gemaakt, doch hoorde hierna achtereenvolgens twee schoten afgaan. De politie van Livorno werd ingeschakeld. Dagblad Suriname probeerde de politie hieromtrent te spreken, echter wenste zij geen informatie te geven. Aan de krant werd medegedeeld dat in het belang van het onderzoek zij niets kunnen zeggen. Volgens een welingelichte bron heeft de politie twee jachtgeweren in beslag genomen. Een van de geweren staat geregistreerd op naam van de vrouw en het andere op naam van de schietende hoofdbrandmeester. Hangende het verdere onderzoek is de verdachte J. in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!