Woning afgebrand te Wit Santi

unnamedHedenavond is het huis van de familie Alexander te Wit Santi afgebrand. De oorzaak van de brand is een kleine jongen die bezig was met een kaars te spelen. Toen de brandweer van Onverdacht ter plaatse was, was de woning al helemaal afgebrand. De familie had geen kans om spullen uit huis te halen; zelfs kleren hebben ze ook niet meer. Een manspersoon (vader) heeft zelf een kunstbeen achter in dat huis gelaten, nu heeft hij geen kunstbeen meer. De voorzitter van de stichting Wit Santi, Bryan Swedo, heeft intussen een rolstoel geschonken aan de familie. De mensen van Wit Santi vragen zich af waarom de brandweerlieden van Zanderij geen medewerking hebben verleend, terwijl ze zo dichtbij zijn. Bij de brand heeft een vrouw lichte brandwonden opgelopen aan haar hand. De politie van Zanderij is bezig met de zaak.

error: Kopiëren mag niet!