Zeventwintigjarige verdachte ontkent verkrachting

De zeventwintigjarige verdachte Ruben C. stond gisteren voor kantonrechter Marie Mettendaf, omdat hij op 30 maart 2014 met geweld seksuele omgang zou hebben gehad met het 27-jarige slachtoffer L.S. Het strafbaar feit zou hij te Wit Santie hebben gepleegd. De verdachte vertelde aan de magistraat dat hij een relatie met het slachtoffer had en dat zij die bewuste dag enkele spullen op zijn bromfiets moesten vervoeren. Hij had L.S. twee meters verwijderd van de woning van de zus van L.S, op haar nek gekust en omhelsd. Plotseling begon zij tranen in haar ogen te krijgen. Meer weet hij niet. Hij schrok toen een man met hem kwam vechten en hem beschuldigde van verkrachting. Volgens het visum van de arts waren er geen tekenen van uitwendig geweld bij het slachtoffer waargenomen. De magistraat besloot om op verzoek van de raadsman van de verdachte voorlopig in vrijheid te stellen. Indien hij zich niet keurig aanmeldt op de zitting van 16 mei, wordt hij wederom gevangen genomen.
FR

error: Kopiëren mag niet!