Voetganger 21ste verkeersdode

De 44-jarige voetganger, Rosa Faling, is hedenavond door een autobestuurder aangereden. Als gevolg van de opgelopen letsels is het slachtoffer ter plekke komen te overlijden. Volgens de politie heeft dit geval zich op de Oost-Westverbinding plaatsgevonden. De autobestuurder is na de fatale aanrijding doorgereden. Hij heeft zich vrijwillig bij de politie van Tamanredjo aangemeld. De politie van Moengo onderzoekt deze zaak. De aangehouden automobilist wordt naar Moengo vervoerd om daar zijn relaas te doen. Volgens de politie verkeert de bestuurder niet onder invloed. Hij is terstond op het bureau van Tamanredjo onderworpen aan een blaastest waarvan het resultaat nihil was. Met het heengaan van de 44-jarige Faling is de verkeersbarometer gestegen op 21.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!