Nederlander betrapt met 2.5 kilo coke

De 54-jarige Nederlander, W.L. die in de vertrekhal stond voor vertrek naar Nederland is aangehouden met drugs. Hij zou met de KLM-vlucht van zaterdag terug naar zijn land vertrekken. Echter is W.L. tijdens controlewerkzaamheden op de luchthaven betrapt met het verboden spul. De drugskoerier had het verboden spul in de dubbele bodem van zijn reiskoffer geplaatst. Het BID-team dat op Zanderij opereert kreeg sterk het vermoeden dat de passagier drugs bij zich had, omdat de onderkant van de koffer abnormaal dik was. Naar aanleiding daarvan werd zijn valies onderzocht en het vermoeden van de oplossingsambtenaren bleek juist te zijn. De 54-jarige verdachte W.P. is na het vondst aangehouden en samen met de drugs overgedragen aan de Anti-Narcoticabrigade. Na telling en weging bleek dat deze man bijkans 2.5 kilo cocaïne had verborgen in de dubbele bodem van zijn koffer. Hangende het verder onderzoek blijft de overtredende passagier in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!