Voorzitter BEP: “Brunswijk is stoorzender binnen Abop”

frontDe politieke partij Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP) weet dat zij na de verkiezingen in 2015, weer deel zal uitmaken van de regering. ‘De BEP staat niet stil, er worden al gesprekken gevoerd met verschillende politieke partijen voor een samenwerking.’ BEP-voorzitter Celsius Waterberg geeft aan dat een samenwerking met Abop in het verschiet ligt. Waterberg zegt dat er gesprekken gevoerd kunnen worden met Abop als de partijleider van deze partij zich terugtrekt.
‘De stoorzender in de Abop is een persoon zonder principes en de BEP is een partij met principes. Wij werken niet met baas en spelen geen gangster.’ Waterberg gaf aan persoonlijk geen problemen te hebben met de partijleider van de Abop.
Een samenwerking met de NDP wordt niet uitgesloten, maar volgens Waterberg heeft de NDP aangegeven geen mensen nodig te hebben voor de komende verkiezingen. Volgens de BEP-voorzitter is het een belangrijke uitdaging om de gemeenschap te mobiliseren om haar te winnen voor BEP, aangezien de achterban weinig merkt van het sociaal akkoord dat de regering met de gemeenschap heeft gesloten. ‘De BEP heeft een duidelijke visie en wij willen de gemeenschap het belang van politiek bijbrengen’, merkt Waterberg op.

error: Kopiëren mag niet!