Marica nog niet overtuigd om terug te gaan naar SPA

1 Marica nog niet overtuigd om terug te gaan naar SPAGuno Castelen, voorzitter van de Surinaamse Partij van de Arbeid, riep tijdens zijn overwinningstoespraak oude leden terug naar ‘huis’. ‘Kom naar huis Clifford’, zei Castelen. Clifford Marica is weliswaar niet onder de indruk. ‘Ik denk niet dat het de juiste manier is om mij op te roepen, want ik heb het niet gehoord’, zegt Marica. Voor Marica was de oproeping slechts een show.
‘Mijn hart zit nog steeds bij de arbeidende mens en de ideologie van de partij spreekt mij nog steeds aan.’ Marica is niet meer actief in de SPA, omdat hij van mening is dat de SPA-verkiezing oneerlijk was verliepen in 2009. Hij noemde beslissingen van de rechterlijke commissie, onder leiding van Ben Halfhide, ‘voortrekkerij’.
Marica, die nog steeds het lidmaatschap van de SPA bezit, zegt dat de situatie nu binnen de SPA niet te aantrekkelijk is om weer actief te dienen binnen de partij. ‘Ik had gehoopt dat ik tevreden zou kunnen kijken op de manier waarop het bestuur van de partij voor gaat en ontwikkelingen op gang brengt voor Suriname, maar helaas vind ik dat niet voldoende’, zegt Marica. Weer in de politieke arena stappen is wel zeker voor Marica.
Consuela Raalte

error: Kopiëren mag niet!