Echtpaar dc Joeloemsingh heeft last van roddelcampagne

Echtpaar Joeloemsingh beladen met roddelgekletsDe districtscommissaris van Nickerie, Wedperkash Joeloemsingh, en zijn echtgenote ondervinden al maanden last van roddelpraatjes in het rijstdistrict. Zo wordt er overal rondgebazuind dat de dc een lid van het commissariaat zou hebben mishandeld, omdat zij hem ‘betrapt’ zou hebben met de districtsadministrateur. Ten gevolge hiervan is het gerucht dat er een echtscheiding op komst is.
Dagblad Suriname sprak met de dc die slechts kon lachen bij het horen van dergelijke verhalen. Deze klinken hem niet onbekend in de oren. ‘Die mensen zijn maanden aan de gang om zulke verhalen rond te vertellen. Ik weet niet waar zij deze nonsens vandaar halen.’ De dc geeft ook mee dat er rondverteld wordt dat zijn vrouw van huis is weggelopen. Volgens hem komen deze aantijgingen uit de politieke hoek, namelijk uit de VHP-kringen. Zijn politieke tegenstanders zouden erop uit zijn om zijn ‘gezicht zwart te maken’. ‘Ik had hetzelfde probleem bij de verkiezingen in 2005 en bij de verkiezingen in 2010.’ Dat zijn gezinsleven lijdt onder de roddelcampagne betreurt hij ten zeerste.
Dagblad Suriname sprak ook met mevr. Joeloemsingh die vertelt dat er ook geruchten werden verspreid dat zij haar man met een andere vrouw in bed had betrapt. Als gevolg hiervan zou zij weggelopen zijn van huis. Zij verwijst al deze roddels naar het rijk der fabelen. ‘Niets is waar hoor.’ Zij heeft nog geen aangifte gedaan bij de politie wegens laster en smaad. Blijkbaar zou volgens haar weleens sprake kunnen zijn van een misverstand. Een neefje van haar man, die ook Joeloemsingh heet, zat indertijd daadwerkelijk met relatieproblemen. Dat echtpaar had ook een aangifte lopen bij de politie. ‘Ik denk dat het een misverstand is, mensen horen Joeloemsingh, dan denken zij meteen dat het om mijn man gaat.’
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!