NPS gaat voor kwaliteit

1NPS“Wanneer wij van de Nationale Partij Suriname (NPS), zeggen dat gaan voor kwaliteit in ons beleid, dan is dit een voorbeeld van wat we bedoelen.” Zo klinkt de eerste reactie van NPS-voorzitter Gregory Rusland op de uitslag van de BVSS, waarbij de groep van deze politieke partij, onder leiding van haar onderafdelingslid Raimo Gemerts, is uitgeroepen als nr. 1 in de algemene klasse.
Het is volgens Rusland echt een voorproefje van de goede dingen die nog moeten komen vanuit de partij. “Wij doen over de gehele linie van ons beleid niet aan showprojecten, maar besteden zorgvuldig aandacht aan het doel dat we wensen te bereiken.” Dat doel is ontwikkeling en groei voor een ieder.
De NPS heeft vanaf haar deelname aangegeven niet te kiezen voor kwantiteit, maar voor kwaliteit. Zij is niet meegegaan in de trend om grote groepen te kleden in simpelweg een partijtrui en jeans. “Wij onderscheiden ons al sinds 67 jaar van de rest. In 2015 leveren we het bewijs. De 30.000 mensen die op ons hebben gestemd in 2010, zullen we verrassend verruimen,” zegt Rusland overtuigd.
(DBS archiefoto)

error: Kopiëren mag niet!