Bouterse: “We gaan de koe nog steviger dan ooit bij de horens pakken”

Don Tosendjojo (minister HI), Djoemadie Kasanmoesdiran (onderminister LVV), Remi Pollack (dc Commewijne), Edmund Leiles (minister Biza) en Soeresh Algoe (minister LVV)
Don Tosendjojo (minister HI), Djoemadie Kasanmoesdiran (onderminister LVV), Remi Pollack (dc Commewijne), Edmund Leiles (minister Biza) en Soeresh Algoe (minister LVV)
De Raad van Ministers (RvM) is thans weer compleet. President Desi Bouterse heeft tijdens een speciale plechtigheid in de Congreshal, de nieuwe ministers Don Tosendjojo van Handel en Industrie, Soeresh Algoe van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV), Edmund Leilis van Binnenlandse Zaken (Biza) en onderminister Djoemadie Kasanmoesdiran van LVV beëdigd. Tijdens die gelegenheid werd ook de districtscommissaris van Commewijne, Remi Pollack, beëdigd. De ministersposten kwamen vrij nadat de Pertjajah Luhur op 14 april uit de coalitie werd gezet. De president benadrukte tijdens zijn toespraak dat er heel veel werk te doen is. Hij gaf verder aan dat de koe nog steviger dan ooit bij de horens gepakt zal worden om nog meer gezaghebbende resultaten te krijgen. De regering zal alles in het werkt stellen om tot het laatste moment, zoveel als mogelijk te realiseren ter wille van een beter bestaan van het Surinaamse volk.

error: Kopiëren mag niet!