Don Tosondjojo nieuwe HI-minister

FB-foto: Don Tosendjojo
FB-foto: Don Tosendjojo
Don Tosondjojo, leerkracht op Moengo, wordt de nieuwe minister van Handel en Industrie. Hij wordt morgen beedigd door president Desire Bouterse. Tosondjojo, die nu directeur is van Radio BOB te Moengo, is voorgedragen door de structuren van ABOP. Ronnie Brunswijk, voorzitter van ABOP, heeft al in een vroeg stadium, spoed beraad gehad met de Javaanse partijafdeling over een nieuwe deskundige op HI. Vernomen wordt dat ABOP graag de Javaanse broeders binnen de regeercoalitie meer vertegenwoordigd wil zien na vertrek van Raymond Sapoen van Petjajah Luhur. De Nationale Democratische Partij heeft Suresh Algoe als kandidaat voorgedragen bij LVV en Edmund Leiles bij Binnenlandse Zaken. Alle kandidaten zullen een antecedenteonderzoek bij het Openbaar Ministerie moeten ondergaan.

error: Kopiëren mag niet!