Award voor Women’s Business Group

Marion Stekkel-Vroom
Marion Stekkel-Vroom
In maart heeft de Women’s Business Group(WBG) de Century International Gold Quality Era Award in Geneve in ontvangst mogen nemen op uitnodiging van de Business Initiative Directions (BID). BID is een internationale organisatie, gezeteld in Madrid, die elk jaar Quality Awards presenteert aan bedrijven over de hele wereld. Over de hele wereld gaat de BID bedrijven en organisaties na die de potentie hebben om uit te groeien of al uitgegroeid zijn tot excellente organisaties waarbij quality management één van de kwaliteiten is die een organisatie zou moeten bezitten. Ook de aspecten van human resource en klanttevredenheid zijn van belang. De WBG werd door de BID geïdentificeerd als een organisatie die de potentie en kwaliteiten bezit uit te groeien, en vandaar de award-toekenning.
In het verlengde hiervan wil de Women’s Business Group haar leden stimuleren om zich te richten op de perceptie van Total Quality Management van hun onderneming. In dit kader hield de WGB een uitreiking van de ‘Award of Performance and Excellence’ in het Lallarookhgebouw. Tijdens deze plechtigheid werd de award dat zij in ontvangst mocht nemen in Geneve, gepresenteerd aan het publiek. Verder werden voormalig voorzitters van de WBG en ondernemers gedecoreerd voor hun harde werk. Ook vond de certificaatuitreiking plaats voor studenten die de training ‘Front Desk Officer’ met goed gevolg hebben doorstaan.
De WBG is een organisatie die zich bezig houdt met het ondersteunen en begeleiden van jonge, startende ondernemers. ‘Wij zijn van mening dat een startende ondernemer begeleiding nodig heeft, en dat doen wij met al ons geregistreerde ondernemers’, volgens Marion Stekkel-Vroom, voorzitter van de WBG. Wat de toekomstplannen van WGB betreft, gaf de voorzitter aan dat de organisatie over een paar maanden jongeren (drop-outs) zal klaarstomen voor een tweede kans in de maatschappij. Zij hebben de kans om de schoolbanken weer te bezoeken, een onderneming te starten of een baan te zoeken. Verder zal de Women Lifestyle Beurs worden georganiseerd.

error: Kopiëren mag niet!