Inbreker op heterdaad betrapt

De politie van Flora betrapte gisteren een inbreker op heterdaad. De dader was bezig een woningdeur te forceren. De alerte buren die de man opmerkten, waarschuwden de politie. Kort voor de komst van de politie had de inbreker de toegangsdeur reeds opengebroken en was bezig met het traliewerk toen de sterke arm arriveerde. Op de plaats van delict troffen de wetsdienaren enkele breekwerktuigen aan, waaronder een wheelsock, een schroevendraaier en een hamer. Deze werktuigen zijn door de politie in beslag genomen en de verdachte is overgebracht naar het bureau. Uit het onderzoek blijkt dat het gaat om de 24-jarige Giovanni J., een oud bekende van de politie. Gioavnni is ter zake poging tot diefstal middels braak in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!