Man vernielt venster ex-vrouw

Een man die al enige tijd geen relatie meer onderhield met een mevrouw, is dinsdagochtend thuis bij haar gaan aankloppen, wetende dat zij een andere partner in huis heeft. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de vrouw op dat moment lag te slapen toen de man aan de deur klopte. De vrouw weigerde de deur open te doen, waarna de 34-jarige B.F., de ex-partner met wie zij 6 jaren een verhouding had, een venster van de woning kapot sloeg. De vrouw die samen met deze man een kind van twee jaar heeft, schakelde de politie in. De politie van Nieuwe Haven toog terstond naar de woning van de belster. Daar heeft B.F. zich danig verzet tegen de politie. Hangende het onderzoek is B.F. ter zake vernieling en wederspannigheid in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!