Politie vraagt informatie over twee verdachten

Politie vraagt informatie over twee verdachtenDrie criminelen van vermoedelijk Guyanese afkomst hebben op woensdagmiddag 19 maart een taxichauffeur beroofd van zijn auto, gouden halsketting, cellulair toestel en andere persoonlijke stukken. Het slachtoffer moest vanuit de Hermitage Mall een taxirit rijden naar de Menckenbergstraat. In die straat is de taxichauffeur beroofd van zijn auto en andere bezittingen. Dezelfde dag heeft de politie camerabeelden in handen gekregen, waarop twee van de drie verdachten te zien zijn, terwijl zij in de Hermitage Mall lopen. Degene die weet wie deze verdachten zijn, waar zij verblijven, wonen of zich ophouden wordt gevraagd deze informatie door te spelen aan de recherche van het bureau Nieuwe Haven, de Centrale Meldkamer van de politie of het dichtstbijzijnde politiebureau.

error: Kopiëren mag niet!