Eendracht en FTN uitgeschakeld uit Lidbondentoernooi

Het 9de Integra Port Services DP World Lidbondentoernooi van de SVB werd afgelopen weekend voortgezet met de laatste wedstrijden van de groepsfase. In poule G van regio Midden zijn Jong Rambaan en Inter Milaan geplaatst voor de halve finaleronde. Op de laatste speeldag won Jong Rambaan met 5-0 van Inter Milaan in het Emiel Brielstadion te Lelydorp. Doordat Eendracht en FTN 1-1 gelijk hadden gespeeld, is Inter Milaan alsnog verzekerd van de volgende ronde.
In het Eddy Blackmanstadion speelde Eendracht een bar slechte wedstrijd. Heel onzuivere passes, missers in de verdediging en zomaar wegtrappen van de bal was het spelbeeld bij de kampioen van de LSO. Door mond en lippen werd gezegd dat de Eendracht-spelers de hele avond gefeest hadden in het Andre Kamperveenstadion. FTN speelde strakker, maar veel beter was hun spel ook niet. Ook heel veel verkeerde passes en zomaar de bal wegtrekken was hun patroon. Heel vroeg nam FTN een 1-0 voorsprong. In de tweede helft kwam Eendracht langszij via een penalty. FTN speelde meer dan een half uur met 10-man, nadat een speler van ze rood had gekregen. Eendracht kreeg hierna veel kansen, maar op kinderlijke en werden de kansen om zeep gebracht. In feite wisten de spitsen van Eendracht geen raad met de geschapen kansen. Zowel Eendracht en FTN zijn door de 1-1 stand uitgeschakeld voor verdere deelname.

error: Kopiëren mag niet!