Flora, PVV en Real Spartaan halve finalisten regio Noord

Protest Massief dinsdag in behandeling
De kaarten in regio Noord van het 9de Integra Port Services DP World Lidbondentoernooi zijn voor een groot deel al geschud. Uit poule E zijn geplaatst voor de kruisfinales, de zogenaamde halve finale, de ploegen van SV Flora en Real Spartaan. Flora won uit in het Blauwgrondstadion met 4-0 van de semikampioen aldaar, Real Abenaston. Samen met Flora gaat Real Spartaan, semikampioen van de Kwatta Sportbond (KSB) naar de volgende ronde. In poule F is PVV ongeslagen naar de volgende ronde, na van Inter Vlijt, kampioen Blauwgrond, met 5-1 te hebben gewonnen. In deze poule heeft de uitgeschakelde SV Massief, kampioen Kwatta, een protest ingediend tegen Inter Vlijt. Deze zaak wordt dinsdag in behandeling genomen door de SVB. De uitslag kan de ranglijst in deze poule beinvloeden. Op papier is Inter Vlijt verzekerd van de volgende ronde. Maar als ze het protest verliezen, wordt de wedstrijd hoogstwaarschijnlijk overgespeeld en de winnaar daarvan plaatst zich voor de halve finale. Inter Vlijt had de eerste confrontatie tegen Massief met 6-3 gewonnen.

error: Kopiëren mag niet!