Kappartij tussen twee vrouwen

Een vrouw vertrok vrijdagavond gewapend met een houwer van huis om rekenschap te vragen aan een andere vrouw. Op het adres aangekomen, raakten beide vrouwen verwikkeld in een woordenwisseling waarna een aanval werd gedaan met de houwer. De vriend van de tweede vrouw kwam ertussen. Als gevolg hiervan liep de tweede vrouw een kapverwonding aan haar onderbeen op. Dit geval deed zich voor in het ressort Uitvlugt. Het slachtoffer heeft intussen aangifte gedaan tegen de verdachte. Zij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De politie van Uitvlugt zegt dat zij het visum van de behandelende arts nog niet binnen hebben. Maar omdat het slachtoffer een kapwond heeft opgelopen, achtte het Openbaar Ministerie de inverzekeringstelling nodig.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!