Lucky Twins Restaurant wederom in prijzen Customer Service Award

yellow1
yellowIn de categorie ‘Horeca’ blijft Lucky Twins Restaurant het goed doen. Tijdens de Customer Service Award is de zaak uitgeroepen tot het beste dienstverlenende en klantvriendelijke bedrijf in de horecasector. In 2011 en 2012 wist het bedrijf ook al een award te bemachtigen. Nancy Redjopawiro van voornoemd bedrijf is voor de derde keer op een rij uitgeroepen tot best employee. Quality Thuiszorg won in de categorie ‘Professionals’, Surishopping in de categorie ‘Handel’, Assuria NV in de categorie ‘Service providers’ en Paloma Rijstpak NV in de categorie ‘Product providers’.
De award-uitreiking vond gisteren plaats in de Congreshal. De organisatie van dit evenement lag in handen van Suriname Yellow Pages in samenwerking met de Vereniging van het Surinaams Bedrijfsleven en de consumentenorganisaties. Met de Customer Service Awards wil Suriname Yellow Pages Surinaamse bedrijven meer in de kijkers plaatsen door de meest klantvriendelijke bedrijven in de watten te leggen. Dit jaar is het evenement aan zijn zevende editie toe en was er een recordaantal genomineerden. In 2003 werd een aanvang gemaakt met de Customer Service Award. Lucien Naarden zocht een mogelijkheid om het aantrekkelijk te maken voor bedrijven om onder andere aan klantvriendelijkheid te doen.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!