Voorzitter NDP-jongeren Nickerie moe van Doekhie

1 NDP jongeren voorzitter Nickerie moe van Doekhie 2
1 NDP jongeren voorzitter Nickerie moe van Doekhie 1Regillio Dors, voorzitter van de NDP-jongeren in Nickerie, is moe van de beschuldigingen van Rachied Doekhie. Doekhie zou Dors vaak hebben beledigd en beschuldigd in de media en op politieke podia. Het moet voor eens en altijd ophouden dat Doekhie mij beschuldigt dat ik geld heb genomen namens de partij en dat ik naar andere politieke partijen wil overstappen’, zegt Dors in een Nickeriaans nieuwsprogramma.
‘Ik ben in onderhandeling met de NDP-jongeren Paramaribo en kan daarom even niet in de media reageren’, zegt Dors tegenover Dagblad Suriname. ‘Ik ben niet terugfluitbaar’, reageert hij op de vraag als hij op het matje is geroepen. Tot nu toe heeft Dors geen negatieve reacties gehad over zijn misnoegen over Doekhie uit de media. ‘Als ik als eerst naar de media was geweest dan zou er wel een probleem zijn, maar in dit geval is het Doekhie geweest’, zegt Dors.
Dors gaf verder ook aan dat er in Nickerie sprake is van schijngroei binnen de partij. Ook zouden er veel NDP’ers met elkaar concurreren. ‘Als het mis gaat, heb ik het recht om alarm te slaan’. Voor nu wacht Dors op de NDP-jongerenvoorzitter van het hoofdbestuur die uitlandig is.
Doekhie zou niet weten over welke partij Dors praat als er wordt gezegd dat er geen groei is in NDP Nickerie. ‘Als er een politieke partij is die groeit in Nickerie dan is het de NDP’, zegt Doekhie. In de afgelopen 2 maanden zijn er 63 kernen geïnstalleerd en kent de NDP Nickerie 1682 nieuwe leden in anderhalve maand. Verder zou er helemaal geen sprake zijn van spanningen tussen Dors en Doekhie. ‘Het verschil is te groot, stel je eens voor’, zegt Doekhie.
Doekhie heeft de uitlatingen van Dors niet zelf gehoord, maar van de perscommissie van de NDP in Nickerie zou hij hebben begrepen dat het niets bijzonder is.
Consuela Raalte

error: Kopiëren mag niet!