SRD 51.000 gestolen uit auto voor de DSB-bank

In een voertuig dat voor de Surinaamse Bank aan de Estrellastraat stond geparkeerd, is gisteren ingebroken. Daaruit is SRD 51.000 meegenomen. De politie van Uitvlugt geeft in gesprek met Dagblad Suriname aan dat de auto-eigenaar in het bankgebouw bezig was financiële zaken in orde te maken. De inbreker zag zijn kans schoon om met het geldsbedrag ervandoor te gaan. Hoe de inbreker wist dat er zoveel geld in de wagen bewaard was, is nog een raadsel. De autobestuurder is naast het geld ook zijn buitenlands rijbewijs kwijt. Dit geval heeft zich op klaarlichte dag voorgedaan. Daarvoor was er nog een auto-inbraak aan de Sagopalmstraat. Dit geval deed zich voor omstreeks 06.30 uur. Volgens de politie moet de benadeelde nader opgeven wat er allemaal uit zijn wagen is weggenomen. De politie doet hierbij een beroep op de samenleving om geen waardevolle spullen in de wagen achter te laten. Aan de hand van wat zichtbaar is in de auto, wekt dit een indruk bij de inbrekers die naast de buit ook een behoorlijke vernieling aan het voertuig aanbrengen. De politie drukt autobestuurders op het hart dat men geen spullen in de wagen achterlaat.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!