Nieuwe generatie Hep2O

Nieuwe generatie Hep2O 2‘Met de Nieuwe Generatie Hep2O-systeem legt men zeer snel en gemakkelijk een heet- en koudwaterleidingsysteem aan. Bij installatie met het Hep2)-systeem zijn minder verbindingen nodig dan met traditionele systemen.’ Woorden van Pieter van Dongen Torman, inleider en manager bij Wavin Overseas BV bij het gehouden seminar ‘Binnenhuis waterdistributie en rioolsystemen’. De inleider gaf ook de vele en belangrijke voordelen aan dat dit systeem biedt ten opzichte van traditionele leidingsystemen. Een paar van de vele voordelen zijn de flexibiliteit van de buis bij aanleg, geen corrosie en een verminderend risico op breuk, geen vorm van kalkaanslag als bij de kopere buizen en probleemloze aansluiting op bestaande systemen.
Het Hep2O-systeem is meer dan 30 jaar lang in de praktijk getest en er zijn nieuwe belangrijke verbeteringen aangebracht. De Nieuwe Generatie Hep2O bestaat uit witte buizen en fittingen die volledig uitwisselbaar zijn. De fittingen hebben een aantal unieke nieuwe eigenschappen gekregen om de installatietijd te verminderen en de prestaties te verbeteren. De fittingen zorgen voor een effectieve lekvrije verbinding, vloeimiddel en soldeer zijn niet nodig waardoor er geen risico is op verontreining van de water toevoer. Dankzij de volle doorlaat van de fitting kent het Hep2O-systeem weinig stromingsweerstand.
De ontwikkelaar van dit nieuwe systeem is Wavin Overseas, Europees marktleider in kunststofleidingsystemen. Verder kunnen Hep2O-leidingen eenvoudig worden geïnstalleerd in vloeren, boven en verlaagd plafonds en metaal-stutwanden. De Hep2O-buizen kunnen niet worden aangetast door cement, ongebluste kalk, mortel en beton.

error: Kopiëren mag niet!