Tropical Beauties 2014 bereiden zich voor

Tropical Beauties 2014 bereiden zich voorHet is bijna zover. Volgende week zaterdag, 5 april, zal de gemeenschap eindelijk kennis maken met de derde lichting Surinaamse schoonheden, die zal gaan strijden om de titel Miss Tropical Beauties Suriname 2014. Vorig jaar werd de beeldschone Jaleeza Weibolt eerste, gevolgd door de net zo mooie Janet van Klaveren en Kyran Rampersad.
Men is kritisch
Al enkele weken worden de dames gedrild door organisator en coach Jermain Tjin A Koeng. Ze krijgen diverse trainingen, waarbij ze bijvoorbeeld leren lopen op hoge hakken, maar ook hoe ze moeten omgaan met de media en hoe ze zichzelf moeten presenteren. Jaleeza Weibolt was er afgelopen weekend bij om haar ervaringen te delen met de groep, waarvan een van hen haar opvolgster zal worden. ‘Denk goed na over wat je zegt, hoe je het zegt, tegen wie je het zegt. Het gaat snel en Suriname is klein. Zorg dat je er altijd netjes uitziet. Vanaf volgende week ben je van het Surinaamse volk en jij bent misschien wel de persoon die Suriname gaat vertegenwoordigen, men zal dus heel kritisch naar je kijken.’ De Miss spreekt uit eigen ervaring. ‘Men zal altijd kritiek hebben, maar zorg ervoor dat het je niet breekt, blokkeer het.’
Geheim
Tot aan aanstaande zaterdag blijft de identiteit van de dames geheim en komen ze niet in de pers. Tipje van de sluier: ze zijn allemaal bloedmooi en het is een goede mix van wat ons land te bieden heeft aan vrouwelijk schoon. Tropical Beauties heeft vorig jaar flink gescoord, zowel in Suriname als in het buitenland, met een spetterende show en Tjin A Koeng is van plan om samen met collega Gietanjali Ragoebarsing dat dit jaar ook weer te doen.

Christio Wijnhard

error: Kopiëren mag niet!