International Business School neemt intrek in eigen pand

2internationalDe International Business School America’s Europe (IBSAE), die al ruim drie jaar MBA-opleidingen in Suriname verzorgt op internationaal niveau, beschikt inmiddels over een eigen pand. De ingebruikname daarvan vond op vrijdag 28 maart plaats. Het pand is gevestigd aan de Floralaan 2 en bevat diverse faciliteiten zoals een studieruimte, trainingszaal, bibliotheek en een vestiging van de ELC bookstore. Bij de bookstore kan men terecht voor het bestellen van studiemateriaal op wetenschappelijk en managementniveau. De bouw van het pand heeft ongeveer 10 maanden in beslag genomen. Onder de aanwezigen bevond zich ook parlementariër Melvin Bouva. Robby Rijssel, directeur IBSAE, geeft in gesprek met Dagblad Suriname aan dat er thans ongeveer 100 studenten verbonden zijn aan IBSAE. “Als je groter wordt, moet je ook kijken naar de locatie en vandaar het initiatief om op dit stukje terrein, in de wijk Flora, dit pand neer te zetten”, geeft Rijssel verder aan. Op de businessschool worden er opleidingen verzorgd op masters- en PHD-niveau. De mastersopleiding wordt in samenwerking met de Open Universiteit van Nederland verzorgd. Daar zijn ongeveer 13 studenten mee bezig. Op de PHD-opleiding zitten 9 studenten. De PHD-opleiding wordt in samenwerking met internationaal geaccrediteerde organisaties verzorgd. De opleidingen bij IBSAE kosten gemiddeld 10.000 euro.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!