‘Back to the basics: sharing our values’

Voor de 32ste keer wordt de conferentie van het Institute of Chartered Accountants of the Caribbean (Icac) gehouden. De Suva (Surinaamse Vereniging van Accountants) is lid van de organisatie en is de gastheer van deze conferentie. Icac is een overkoepelend accountantinstituut voor de hele regio, waar lokale accountantinstituten zijn aangesloten. Deze conferentie wordt jaarlijks gehouden en Suriname is dit jaar het gastland. ‘Back to the basics: sharing our values’ is het thema. ‘Het geeft aan dat wij terug moeten naar de basis van het vak accountancy en duidelijk maken wat de rol van een accountant is’, zegt Monic Foppele, lid van de commissie van de Icac-conferentie.
De bijeenkomst is bedoeld om zowel van regionale als internationale vakgenoten kennis te vergaren om het vak accountancy op een hoog niveau te houden. Ook de ontwikkelingen rondom het vak zullen tijdens deze conferentie besproken worden. De conferentie is niet alleen bedoeld voor de accountants, maar ook voor hen die op het gebied van financiële verslaglegging hun diensten verlenen. Behalve participanten uit de regio, zullen ook personen uit Amerika, Europa en Canada meedoen. Deze conferentie wordt van 5 tot en met 7 juni gehouden in Hotel Torarica.

error: Kopiëren mag niet!