Commissaris Kondre wacht te lang op vuurwapenvergunningen

Minister Belfort brengt bezoek aan Commissaris Kondre.1
minister Belfort brengt bezoek aan Commissaris Kondre.2Bij het bezoek van minister Edward Belfort van Justitie en Politie aan het Matawai-gebied werd ook het dorpje Commissaris Kondre aangedaan. De dorpsgemeenschap werd ook in de gelegenheid gesteld om haar misnoegen kenbaar te maken aan de minister. De dorpsbewoners hebben aangegeven dat het veels te lang duurt voordat de aangevraagde vuurwapenvergunningen worden goedgekeurd dan wel uitgegeven. Verder hebben ze ook aangegeven dat de politiepost te Kwakoegron goed stromend water en televisieontvangst ontbeert. Verder is er ook een tekort aan personeel op de politiepost. Minister Belfort gaf de gemeenschap aan dat hij niet degene is die gaat over vuurwapenvergunningen. Hij zal het probleem bespreken met de procureur-generaal.
De pg is namelijk verantwoordelijk voor de uitgifte van vuurwapenvergunningen. Hij gaf de bewoners verder aan dat hij het vliegtuig kon pakken om naar Nieuw Jacob Kondre te gaan, maar hij wilde hetzelfde meemaken wat de bewoners dagelijks meemaken en ervaren. Hij heeft zelf mogen constateren dat er een tekort is aan personeel op de politiepost te Kwakoegron. De verantwoordelijken op de politiepost hebben al een lijst voor de minister gemaakt met zaken die opgepakt moeten worden. Hij zal dat meenemen en zaken die direct opgepakt kunnen worden, zullen ook direct opgepakt worden, verzekerde hij de mensen.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!