BDO organiseert verandermanagementtraining

Verandering is de enige constante factor in organisaties en veranderingen binnen organisaties volgen elkaar ook steeds sneller op. Fusies, overnames, groei, inkrimping en reorganisaties zijn aan de orde van de dag. BDO Business Advisory Services NV zal op 8, 10 en 15 april de training ‘Change management: leiding geven aan verandering verzorgen’. Deze training legt het accent op de ‘mens kant’ van veranderingen. De doelstelling is om gedegen inzicht te geven in hoe leidinggevenden veranderingen kunnen leiden. Ook zal men tijdens deze training de ‘tools’ krijgen om hun rol als (mede) veranderaar doeltreffend en efficiënt uit te voeren.
Volgens de trainingscoördinator bij BDO, Sadhana Raghoebarsing, komt bij verandering het aspect leiderschap aan de orde. Zij geeft aan dat het succesvol kunnen doorvoeren van een verandering een kunst is. Welke soorten van verandering zijn er? Hoe begeleid je verandering? Hoe bereidt je als leidinggevende de mensen binnen jouw organisatie voor op veranderingen? Hoe draag je op de beste manier bij aan de verandering? Hoe zal de verandering in de praktijk plaatsvinden? Hoe ga je om met verschillende soorten weerstand? Dit zijn vragen die tijdens de training beantwoord zullen worden. Verder zal de focus gelegd worden op de verschillende dilemma’s waarmee een manager bij veranderingen geconfronteerd kan worden en hoe daarmee om te gaan.
De training is bedoeld voor leidinggevenden binnen een organisatie, maar ook voor degenen die vanuit een eigen rol zich meer in change management en het proces van organisatieverandering willen verdiepen. De training zal verzorgd worden door Roy Laurens, director BDO Business Advisory Services en senior professional op het gebied van change management.

error: Kopiëren mag niet!