Boedelkwestie eindigt in gebroken arm

Een 18-jarige man klopte zondag in een dronken bui bij zijn familie aan die in hetzelfde blok als hij woont. Hij gaf de familieleden te kennen dat zijn grootmoeder alle familiebezittingen op zijn naam heeft overgeschreven. Op grond hiervan verbood hij de overige familieleden per direct om gebruik te maken van de inrit. Deze inrit wordt door meerdere personen gebruikt. De familie heeft hem hierop aangesproken, waarna de man gewapend met een lat kwam aanstormen. Er ontstond een woordenwisseling, waarbij de man een familielid men eind hout bewerkte. Het slachtoffer weerde de slag af waardoor hij een armfractuur opliep. Zijn rechterarm zit momenteel in gips en de 18-jarige zit voor zijn wandaad in de bak. Dit geval heeft zich afgelopen zondag afgespeeld aan de Indira Gandhiweg.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!