Woning en crèche Nadiastraat geheel afgebrand

Zaterdag omstreeks 00.50 uur kwam een bericht binnen bij de politie dat een woning aan de Nadiastraat in lichterlaaie stond. De politie van Munder trok er toen op uit. Het bleek werkelijk dat de woning op het vermelde adres in brand stond. Er was een crèche in het pand gehuisvest. De politie van Uitvlugt, de brandweer en de EBS waren op de plaats aanwezig. De Centrale Meldkamer dacht in eerste instantie dat de Nadiastraat onder het ressort Uitvlugt viel. Naderhand bleek het onder ressort Munder te vallen en werd toen het desbetreffende politiestation van het ressort ingeschakeld. Uit het voorlopige onderzoek van de EBS en de brandweer is komen vast te staan dat de brand het gevolg is van een elektrisch probleem. De woning en de crèche zijn geheel afgebrand. Het pand was niet tegen brand verzekerd. Inspecteur Sjaam Debi-Tewari, ressortcommandant van Munder, heeft de brand bevestigd.

error: Kopiëren mag niet!