Jubileumviering Coca Cola 75 jaar in Suriname

Coca Cola viert dit jaar haar 75ste verjaardag en het bedrijf wil deze mijlpaal op een leuke en actieve manier vieren, samen met personeel. “Tegenwoordig worden steeds vaker vragen gesteld over de gezondheidsissues die uit het gebruik van de frisdrank Coca Cola voortvloeien.” Om deze reden heeft het bedrijf een viering georganiseerd waarin het thema ‘Healthy and active lifestyle’ terug te vinden is. “Het is een intern feestje, waarbij er verschillende activiteiten gehouden worden”, legt B. Rente, directeur van Fernandes Bottling Company, het bedrijf waar Coca Cola gebotteld wordt, uit. De viering werd zaterdagmorgen ingeluid met een wandelloop in de Cultuurtuin. De wandeling startte vanuit het Telesur-gebouw aan het eind van de Cultuurtuin, en liep door de verschillende delen van het park. “De Cultuurtuin leent zich momenteel steeds minder ervoor om speciaal te gaan te lopen, maar voor zo een moment was het best wel leuk. Er liggen een paar plannen op tafel om in zijn algemeenheid parken in Paramaribo te verbeteren.”
Met dit evenement wil het bedrijf de Coca Cola-familie bij elkaar brengen. Na de wandelloop werd er nog een aantal sportieve spelactiviteiten gehouden. Na de lunch was er een taartceremonie, waarbij een gebak werd aangesneden om het 75-jarig bestaan te vieren. Aan het einde kregen de werknemers van Coca Cola ook nog een cadeau. Er werd ook bekend gemaakt dat Coca Cola een samenwerking aangaat met Boeroe Swing Paramedisch Praktijk. Dit om de actieve en gezonde levensstijl te promoten.
Dit jaar worden er in het kader van de wereldkampioenschappen voetbal in Brazilië, ook extra prijzen uitgereikt. Normaal krijgt één winnaar de kans om de kwartfinale van de wereldkampioenschappen bij te wonen. Dit jaar zullen, ter ere van het 75-jarig bestaan, vier winnaars in de gelegenheid gesteld worden om deze wereldkampioenschappen mee te maken.

error: Kopiëren mag niet!