Driftkop voor vertrek aangehouden

De voortvluchtige John H. die een andere man met een bierfles bewerkt had, werd voor zijn vertrek naar Nederland aangehouden. Hij is inmiddels in verzekering gesteld ter zake het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel. De 56-jarige verdachte zat dinsdagavond voor Winkel Tjatja aan De Nieuwe Grondweg te ‘chillen’. Op een gegeven moment ontstond er mot tussen de verdachte en het slachtoffer. De verhitte man, die aldaar bier zat te drinken, bewapende zich na de woordenwisseling met een bierfles. Hij bracht daarmee een slag toe op het hoofd van zijn tegenstander. Als gevolg daarvan liep het slachtoffer een gapende barstwond op dichtbij zijn linkeroog. De verwonde man werd kort na het incident met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Uit het geneeskundig rapport blijkt dat het slachtoffer verwezen is naar een chirurg. John H. heeft zich twee dagen uit de handen van de politie weten te houden. Hij zou één van deze dagen naar Nederland vertrekken om zijn zieke moeder te bezoeken.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!