Laatste informatie ongeval met brandweerwagen

laatsteMet betrekking tot het ongeval met een brandweerwagen op zaterdag 15 maart wordt het volgende vermeldt. Uit voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de brandweerwagen over de Coesewijnestraat reed op weg naar een brandmelding. Een passagiersbus reed voor het brandweervoertuig. Bij het plegen van een inhaalmanoeuvre moet de brandweerwagen tegen de middenberm van de Coesewijnestraat zijn aangekomen, met het gevolg dat de wagen op zijn zij terechtkwam. Vervolgens schoof de wagen door tegen een woning langs de Coesewijnestraat. De woning liep grote schade op. In de woning bevonden zich een aantal personen die gewond raakten. De zes brandweerlieden in de wagen raakten ook gewond. Op een brandweerambtenaar en een 16-jarige jongen na zijn alle andere gewonden na medische behandeling naar huis gestuurd. De tiener heeft een beenfractuur opgelopen.

error: Kopiëren mag niet!