Derryl Boetoe wint debat Boks.sr

Uit de zes jongeren die meededen aan het Boks.sr-debat, mocht Derryl Boetoe zich de beste ‘debater’ noemen. Het evenement werd gehouden in Tori Oso. De stelling van de avond was ‘Suriname is een veilig land’. Sharmila Ramadhin, projectleider van Boks.sr, is dik tevreden over de avond. Het is de bedoeling om twee keer per jaar een groot event te gaan organiseren en twee keer per jaar een kleine. Het volgende evenement is eind april. Het doel van Boks.sr is om de meningsvorming van jongeren te stimuleren. “Alles wat wij doen is in het kader van jongeren”, zegt Ramadhin. Boks.sr heeft ook een facebook-pagina, waar er elke dag wordt gedebatteerd over de geplaatste stelling. Harish Monorath, Nieuw Suriname-parlementariër, was de inleider van de avond. Hij gaf aan zichzelf steeds te betrappen op de gedachte Suriname niet veilig te vinden, terwijl hij met de mond het tegenovergestelde bekent. Gulshan Alibux, Ifuel Alberg en Immielioh Lens waren voor de stelling en Derryl Boetoe, Shanijas Jangbahadoer en Niesha Jhakry tegen.

error: Kopiëren mag niet!