VHP Commewijne reikt 375 certificaten uit

vhP Commewijne reikt 375 certificaten uit 1
vhP Commewijne reikt 375 certificaten uit 2
vhP Commewijne reikt 375 certificaten uit 3Preshand Baldew, ondervoorzitter van de VHP-jongeren in Commewijne, geeft in gesprek met Dagblad Suriname aan dat de partij 375 seniorenburgers heeft gehuldigd middels het uitreiken van een certificaat. Deze leden hebben jaren, vanaf het begin van de VHP, hun krachten gegeven aan de partij. Baldew merkte aan de mensen in de zaal dat zij blij waren met dit initiatief. “Als partij moeten wij ook zeker wat doen voor deze mensen, gezien de jarenlange steun die zij hebben geboden aan de partij”, benadrukt Baldew. De huldiging vond op zondag 9 maart plaats te Tamanredjo. Onder de aanwezigen bevonden zich ook de voorzitter van de partij, Chandrikapersad Santokhi, en parlementariër Sheilendra Girjasing, alsook de voorzitter van de VHP-jongerenraad, Dhiradj Soekhai. Santokhi benadrukte in zijn toespraak dat men thans druk bezig is met de verkiezingen van de kernen. Deze zullen uiteindelijk bepalen wie bij de komende verkiezingen op de kandidatenlijst komt op ressortraads-, districtsraads- en DNA-niveau. Baldew zegt dat gesproken mag worden van een geslaagde huldiging.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!