DSB Bank Moengo doelwit dievengilde

Een onbekend aantal criminelen hebben gisterochtend een filiaal van De Surinaamse Bank te Moengo onveilig gemaakt. Zij hebben geprobeerd middels inbraak en of inklimming het gebouw te betreden. Volgens informatie van de politie blijkt dat er omstreeks 03.50 uur het alarm van de bank overging. De directeur van de bankinstelling maakte contact met de politie waarna de sterke arm terstond uitrukte en een onderzoek instelde. Onderzoek terplekke wees uit dat de inbrekers via de achterschutting het terrein hebben betreden. Vervolgens hebben zij zich via het dak toegang verschaft in het gebouw. Daar werd de kluis van de bank en een geldautomaat geforceerd. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat er vooralsnog geen zaken vermist worden. Integendeel heeft de politie breekwerktuigen aangetroffen die in beslag zijn genomen. Echter hebben de inbrekers een behoorlijke ravage aangericht in het gebouw. De kluis van de bank en een geldautomaat zijn vernield. Deze zaak is in onderzoek bij de politie.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!