SCVU en Yellow Birds maken sterke start

De Herenhoofdklasse competitie van de Surinaamse Basketbalassociatie (SBA) is zondagavond van start gegaan. Titelverdediger SCVU heeft meteen haar stempel gedrukt door een grote overwinning te behalen op PBV. Na een 38-19 ruststand werd gewonnen met 81-55. De topscorer bij SCVU werd Sergio Panka met 17 punten. Oscar Patterson en Gylan Watamaleo hadden er elk 15 punten. Bij de Politie Basketbalvereniging (PBV) had Serginho Menckenberg er 14 punten. Bij PBV werd de speler B. Donk gediskwalificeerd wegens wangedrag.
Yellow Birds won met 73-51 van aartsrivaal CLD. De ruststand was 37-22. Raoul Blom maakte er 22 punten voor de gele vogels, Earl Jones en Roche Daulat hadden er elk 14 punten. Bij CLD was de toppie Lorenzo Adasi met 9 punten, Hesdey Lens had er 7 punten.

error: Kopiëren mag niet!