Santusia Gummels examineert ruiters Club Neutraal

Twee jonge amazone's van CN (l) Jade Gummels en (r) Sarah Soekhlal die als eerste en tweede eindigde op Jupiter (foto: CN)
Twee jonge amazone’s van CN (l) Jade Gummels en (r) Sarah Soekhlal die als eerste en tweede eindigde op Jupiter (foto: CN)
De afgelopen drie dagen zijn de ruiters van Club Neutraal (CN) allemaal getoetst geworden door Santusia en Danny Gummels op dressuurproeven. Deze proeven dienen als de fundamentele basis van de ruitersport. De dressuurproeven hebben als voordeel dat elke ruiter zich aan de hand van de prestatie’s tijdens deze proef, winstpunten kan behalen. Op basis van deze winst punten kan zo een ruiter zich verder gaan ontwikkelen binnen de paardensport. De training sessies van deze proeven waren helemaal ingeplant door de drie rijinstructeuren van CN n.l.: Jurvian Amirkhan, Rudy Soekhlal en Sharon Gummels. De proeven opzich waren ingedeeld in 3 categorien n.l. de CN proef, B3 proef en de B4 proef. De rijinstructeuren kijken zeer tevreden uit naar hun ruiters.

error: Kopiëren mag niet!