Amor verslaat Jong Jivan Jotie 2012

De Tweedeklasse competitie van de Livorno Sportorganisatie (LSO) werd zondag voortgezet. De verrassing was de overwinning van SV Amor op Jong Jivan Jotie 2012. Na een 0-0 ruststand won Amor van de Magentaweg met 2-0. Soenderpersad Ghirao van Jong Jivan Jotie 2012 scoorde in eigen doel. Sercunio Vroom scoorde voor Amor. Hindboys verloor met 0-2 van Real Frederikshoop. Randhirkoemar Nagesar en John Tamka scoorden de goals. Jong India blijft koploper. Weliswaar speelden ze 3-3 gelijk tegen Azaadboys. Virgill San A Jong en Valentino Wijngaarde (2x) scoorden voor Jong India, Daniel Agwensing en Xaviero Mijland (2x) scoorden voor Azaadboys. KD 2011 won met 5-0 van Jai Jawan door goals van Ishaq Barsatie, Nevil Norah, Giovanni Sadhoe, Ravi Ramjiawan en Jerry Wildeboer. In de verliesersronde van de Eersteklasse won Cruzeiro na een 2-0 ruststand met 3-2 van FC ADO. Jonathan Day (2x) en Roxanno Martosoekatmo scoorden voor Cruzeiro, Marcelo Triesie en Roel Kitaman scoorden voor ADO.

error: Kopiëren mag niet!