Pusaka verliest trouwe lid Sadjen Dihal

Sadjen Dihal
Sadjen Dihal
De Nederlandse taekwondoschool Pusaka is in diepe rouw. De 22-jarige is afgelopen week in zijn slaap overleden. Sadjen is de zoon van de bekende taekwondoka uit Den Haag, Amar Dihal, en broertje van Soebhaas Dihal. Als taekwondoka heeft Sadjen de rode band behaalt en zeer succesvol geweest in nationale en internationale stijlwedstrijden. In 2010 heeft hij zijn vader geassisteerd in het geven van stijltraingen in Suriname in samenwerking met de Surinaamse Taekwondo Associatie (STA). Verder was actief in de roeisport, tennis en was lid van de studentenvereniging van de Tu Delft. Sadjen was 2e jaars student en woonde in een flat in Delft met medestudenten. De crematie vind aanstaande dinsdag in Den Haag plaats.

error: Kopiëren mag niet!