Vereniging van Sportjournalisten 51 jaar

Het huidig bestuur van de VSJS, vlnr. Terrence Oosterwolde, Desney Romeo (voorzitter), Quaraisy Nagessersing, Marciano Zalman en Jaswant Gajadien (foto: VSJS-archief)
Het huidig bestuur van de VSJS, vlnr. Terrence Oosterwolde, Desney Romeo (voorzitter), Quaraisy Nagessersing, Marciano Zalman en Jaswant Gajadien (foto: VSJS-archief)

vsjs 2De Vereniging van Sportjournalisten in Suriname (VSJS) bestond gisteren precies 51 jaar. Na een aantal jaren van inactief te zijn geweest, werd eind vorig jaar een nieuw leven ingeblazen in de vereniging. Een nieuw bestuur werd gevormd, die geleid wordt door Desney Romeo als voorzitter. Verder hebben zitting in het bestuur Marciano Zalman (ondervoorzitter), Terrence Oosterwolde (secretaris), Quaraisy Nagessersing (penningmeester) en Jaswant Gajadien (commissaris). Het doel is het verenigen van alle sportjournalisten in Suriname onder de motto ‘Samen zijn wij sterker’. Op dit moment telt de vereniging ruim 20 leden. Voor dit jaar zijn een aantal activiteiten op het jaarkalender van de VSJS, maar het meest belangrijke activiteit is het organiseren van de verkiezing van de Sportman van het Jaar, welke op 20 december 2014 zal plaatsvinden. Het Surinaams Olympisch Comite (SOC) organiseerde dit gala 10 keren in de jaren dat de VSJS inactief was. Het bestuur van de VSJS is weer zover om deze taak op zich te nemen.

error: Kopiëren mag niet!