Bendt weer alleen aan kop in Surinaams Kampioenschap dammen

Gerson Bendt staat weer alleen aan kop van het Surinaams Kampioenschap Dammen 2014, welke momenteel door de Surinaamse Dambond (SDB) georganiseerd wordt in de Congreshal. Na de 7de ronde stonden MF Gerson Bendt en MI John Sadiek samen aan kop met elk 10 punten. Na de 8ste ronde van donderdagavond heeft Bendt zich weer losgeweken van Sadiek. Bendt won zijn partij van Harrypersad Laljietsing, Sadiek speelde remise tegen Soerdieperkash Jogie. Bendt leidt met 12 punten, Sadiek volgt met 11 punten. Met 10 punten elk volgen MF Johannes Alfaisi en MI Guno Burleson. Rudi Mohanlall snoepte weer punten af van een topper. Na tegen Bendt speelde hij nu ook remise tegen Burleson. Alfaisi werd op 1-1 gehouden door Marcel Oostburg. Ricardo Palisie won van Derryl Bohr, Arief Salarbaks haalde remise tegen Rinaldo Kemnaad en Shrikrishne Sheonath speelde remise tegen Krish Ori.

error: Kopiëren mag niet!