Concubine van in brand omgekomen man aangehouden

De concubine van de man die is omgekomen in brand, Johan Rother (44) is aangehouden. Zij werd woensdag door de recherche van het bureau Nieuwe Haven aangehouden en in verzekering gesteld op grond van verklaringen en het technisch onderzoek. Uit het onderzoek blijkt dat de vrouw veel meer moet weten over de oorzaak van de brand en het heengaan van haar concubaan.
Dit drama heeft zich afgelopen weekend voorgedaan waarbij Rother is omgekomen in een woningbrand. Het incident deed zich voor op zaterdagochtend omstreeks 01.30 uur aan de Sevramweg 7 te Geyersvlijt. Volgens verklaring van de concubine en overburen zat het echtpaar op een terras. Op een gegeven ogenblik raakten zij verwikkeld in een woordenwisseling, waarbij de vrouw besloot om haar intrek bij haar dochter te gaan nemen. Rother ging toen het huis binnen en sloot de deur af. Terwijl de vrouw nog buiten stond, zag zij rook in het achterste gedeelte van het huis.

error: Kopiëren mag niet!